2017-02-22

Huhu: vuosiko Fuji vahingossa seuraavan supertelejulkaisunsa?? Katso kuva!

Pohjattomia huhuja! Clickbaittia! Huutomerkkejä! Suttuinen kuva jossa huonosti piirrettyjä merkintöjä!

Ohhoh, tätä ette kyllä usko, mutta Fujin vastajulkaistussa objektiiviroadmapissa eli -etenemissuunnitelmassa on kaksi merkitsemätöntä ja vielä julkaisematonta objektiivia. Toinen näistä on "superlaajakulmazoomi" ja toinen vastaavasti "kiinteä teleobjektiivi". Vaikka telen polttoväliä ei ole vasiten merkattu, voi kuitenkin sen sijainnista roadmapissa päätellä polttovälin olevan noin 200 milliä.

Toinen speksejä paljastava tekijä on roadmappiin piilotettu(!!) mysteerisiluetti. Pikseleitä laskeskelemalla voi huomata objektiivin pituuden ja leveyden olevan melkolailla suhteessa 2:1. Tämähän ei voi muuta tarkoittaa kuin tosi hyvää valovoimaa — helposti jopa luokkaa f/2! Lisäksi on mukana myös superteleissä tuttu jalustapanta, joka viimeistään vahvistaa arvioiden paikkansapitävyyden. Jes, hyvä Fuji, kiinteiden ja keveiden laatuobjektiivien valikoima sen kuin kasvaa eikä kohta edes lintukuvaajat voi olla homeisissa Canikon-poteroissaan vaan heillekin päivänvalo alkaa risukasaan paistamaan.


Kohta on lähimmän Rahalan ovipumppu kulunut puhkipahki kun vakavahenkisen luonnonvalokuvauksen harrastajat kantavat antiikkiset, korvia ja selkärankaa rasittavat peililäpsytinrohjakkeensa vaihtoon ja siirtyvät Fujin viimeisenpäälle hiottuun nykytekniikkaan. Roudaa sinäkin Rahalaan omasi, kun niistä vielä jotain saa *vink vink*

Seuraa Pallopanoraamablogirumoursleaksia (PPBRL kavereiden kesken) Fabossa tai Gplussassa, osta jotain tästä, tästä tai tästä linkistä ja saan helppoa affiliaterahaa. Kiitos kun tuet, t. Ken Kivikaivo.

0 comments:

Lähetä kommentti