2013-11-23

Nyt ne rakentaa

Siilinjärvellä on alkanut viime aikoina ihan hirmuisesti kaikenmaailman rakennusprojekteja. Osa isompia, osa pienempiä. Isoimmasta päästä ovat olleet Lidlin viereen rakennettava parkkihalli/hotelli/kauppakompleksi sekä kerrostaloja ja tulevan Halpa-Hallin kaupparakennuksen synnyttävä työmaa ABC:n nurkalla, Nilsiäntien ja Laitilantien risteyksessä.

Tällä kertaa kuitenkin tutustumme vähän pienempiin proggiksiin. Ensin psykiatrian poliklinikka, jota rakennetaan helluntaiseurakunnan viereen Ahmolle, Siilinporttia vastapäätä. Viime kesänä työmaa oli vielä alkutekijöissään, pelkkä hiekkakuoppa ja raskaita koneita.Pari kuukautta myöhemmin oli jo seinät pystyssä ja katto pään päällä.

Tänään tuo näyttää jo paljon valmiimmalta.Harjamäessä sen sijaan on raivattu metsikkö pois tulevan Hamulan koulun tieltä. Entinen homeongelmainen koulu joutunee vasaran alle ja oppilaat tulevat tänne. Parempi paikkahan tämä on, kun on niin paljon enemmän asutusta ja sitä myöten koululaisia heti koulun lähellä.Tuli tuolla työmaalla palloiltua jo viime kesänä, mutta silloin ei pystyssä ollut kuin pari betonitolppaa joista ei kuvan kohteeksi ollut. Tällä kertaakaan ei juuri nähtävää ollut kun koko työmaa on hupun sisällä piilossa. Sisälle ei kehdannut tunkeutua kun näkyi pari sähkäriä vielä olevan työn touhussa (lauantaina!)

0 comments:

Lähetä kommentti